Tupeu maxim! Un bărbat fără permis a încercat să treacă vama la volanul unui autoturism

268
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta – I.T.P.F Oradea au depistat în trafic un cetăţean român care se afla la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere.

 

În data de 14.05.2019, în jurul orei 23.45, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, județul Bihor, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a procedat la oprirea în trafic, în localitatea Tăut, a unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român A.C., în vârstă de 28 de ani. La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere și documentele autoturismului. Acesta a prezentat doar certificatul de înmatriculare, motiv pentru care a fost dus la sediul P.F. pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că persoana în cauză nu deține permis de conducere și nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Urmărește-ne și pe Google News