Trei mașini implicate într-un accident în Bihor. Șase persoane au ajuns la spital

5451

Luni, 28 decembrie, în jurul orei 12.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 191, pe raza localității Sălard, eveniment în care au fost implicate șapte persoane aflate în trei autoturisme.

​La fața locului s-au deplasat de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii Sălard, din care unul de paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu autospeciala de transport victime multiple.

Ajunse la locul producerii accidentului, forțele de intervenție au procedat la  acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență celor șasepersoane rănite, printre care și un minor, în vârstă de 16 ani. Victimele, care prezentau diferite traumatisme și contuzii (cinci dintre acestea aflate în cod verde medical și una, în cod galben medical) au fost transportate ulterior la spital (cinci la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea și o victimă, la Spitalul Marghita), de către echipajele SMURD.​

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.