Tragedie pe DN1 la Huedin. Trei persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav

2415

Trei persoane și-au pierdut viața, duminică dimineața, iar alte două au fost rănite grav în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN1 E60, lângă Huedin.

Un autoturism Audi a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un Peugeot. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autoturismului Peugeot au decedat pe loc, la fel și șoferul din Audi. Tot din Audi, doi pasageri au fost răniți grav și au fost transportați la spital, scrie ZiarulClujean.ro.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00. Atunci, susțin oamenii legii, autoturismul Audi a pătruns pe contrasens. Primele informații arată că șoferul acestui autovehicul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, carosabilul fiind umed. Scăpat de sub control, autoturismul Audi a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Peugeot care circula regulamentar. Autovehiculul Peugeot a sărit de pe șosea în urma impactului extrem de violent.

Bilanțul este tragic, trei morți și doi răniți. Cei doi ocupanți ai autoturismului Peugeot, șofer și pasager, au decedat pe loc. Șoferul din Audi a murit și el, tot la locul accidentului. Cei doi răniți din Audi au fost transportați la spital. Victimele din cele două autovehicule au  între 17 și 30 de ani.

Traficul rutier dintre Cluj-Napoca și Oradea a fost blocat mai bine de 3 ore din cauza accidentului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.