Trafic rutier îngreunat pe DN 1, la intrare în Oşorhei dinspre Aleşd! Accident rutier între un TIR şi trei autoturisme

2447
accident Oșorhei~2-800x482
Foto © AlesdOnline

Potrivit primelor informații, se pare că şoferul autocamionului nu a frânat la timp şi a provocat o coliziune în lanţ.

Toate cele patru vehicule circulau pe sensul de mers către Oradea probabil, şoferii autoturismelor au frânat pentru că se apropiau de intrarea în sensul giratoriu.

La fata locului s-au deplasat echipajul de Terapie intensiva mobila și unul de paramedici de la SMURD și un echipaj de la Ambulanta. În accident au fost rănite cinci persoane, din fericire, mama și cei doi copilași micuti, la fel ca ceilalți doi adulți implicati in accident, au scăpat cu leziuni ușoare (contuzii).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.