Tot mai mulți bihoreni se urcă beți la volan. 1,36 acoolemie are recordmanul zilei de duminică

714
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 18 octombrie, la ora 04.23, pe drumul județean 797, în localitatea bihoreană Sântandrei, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, sâmbătă, 17 octombrie, la ora 18.00, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Salonta a fost depistat în trafic un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,35mg/lalcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Vineri, 16 octombrie, la ora 20.00, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un orădean de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri s-a constatat că acesta avea anulat dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot, duminică, 18 octombrie, la ora 16.40, pe strada Constantin Mușat din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, duminică la ora 18.20, pe drumul comunal 44, în localitatea bihoreană Husasău de Criș, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat în trafic un bărbat din comuna Ineu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.