Tot mai mulţi bihoreni izolaţi la domiciliu

3537
Poliția și ambulanta Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline arhivă
 

Azi, 30.10.2020, ora 08:30, în județul Bihor sunt: 367 persoane internate, 3973 persoane vindecate, la fel ca ieri. Echipele mixte de polițiști și jandarmi au verificat 1388 de persoane carantinate (1312 erau ieri) și 1479 de persoane izolate la domiciliu (ieri erau 998).

 

De asemenea, echipele mixte au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală și a prevederilor legale în vigoare fiind verificate 185 societăți comerciale și 97 mijloace de transport în comun. În urma controalelor au fost aplicate 120 de sancțiuni contravenționale, din care 74 cu avertisment scris și 46 cu amenzi în valoare de 9.750 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

În aceste misiuni au fost implicați 209 polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și 38 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din care 16 în patrule mixte, aplicând 31 sancțiuni contravenționale din care 19 cu avertisment scris și 12 cu amenzi în valoare de 6.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor (ISU) au asigurat suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate la Spitalul de Boli Infecțioase Oradea. În aceste misiuni au fost implicate 22 cadre ISU “Crișana”.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.