Testarea privind cunoașterea regulilor de circulație se va susține, începând de vineri, la Poliția Municipiului Oradea

4556
Examen politie
Foto caracter ilustrativ

Începând cu data de 13.12.2019 testul privind cunoașterea regulilor de circulație organizat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor se va susține în incinta Poliției Municipiului Oradea, cu sediul în strada Calea Aradului nr. 6, municipiul Oradea, județul Bihor, în zilele de VINERI, la ora 09.00.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susținerea testului cu 10 minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere în original și un instrument de scris cu cerneală sau pastă de pix de culoare albastră.

Examenul de cunoaștere a regulilor de circulație poate fi susținut doar în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

Serviciul Rutier Bihor nu percepe taxă pentru susținerea examenului.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.