Târgul Gaudeamus Oradea 2018 – ediție aniversară

181
Târgul Gaudeamus Oradea 2018-800x590

Caravana Gaudeamus revine la Oradea pentru o ediție cu totul specială! Între 9 şi 13 mai, orădenii sunt aşteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei, 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și ediția cu numărul 5 (deja!) a celui mai îndrăgit târg de carte din țară.

Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia
pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria
de aproape un sfert de secol a Târgurilor Gaudeamus.

Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile cu un adevărat festin literar, pe măsura momentului istoric pe care îl aniversăm în acest an. Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină se vor întâlni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus, amenajat în Piața Unirii. Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor sunt, fiecare în sine, câte un motiv cu adevărat serios să veniţi la târg. Un program de evenimente variat, adresat tuturor categoriilor de vârstă. Importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor. Standul Centenar România, cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților. Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive.

Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică,
între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.

Conferința de presă care precede deschiderea ediției va avea loc marți, 8 mai, la ora 11.00, în Sala
Mică a Primăriei Oradea.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.