Tânăr de 25 ani, prins de radar cu 168 Km/h

1673
poliția rutieră radar
Foto caracter ilustrativ
 

Luni, 30 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

 

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la început de săptămână, au fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 24.175 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere. De asemenea, au fost constatate trei tamponări.

38 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, nouă participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați cinci pietoni care au traversat neregulamentar, iar 20 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, luni, 30 septembrie, la ora 17.17, pe D.N. 79, în afara localităţii bihorene Ciumeghiu a fost depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din localitatea Tămașda, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 168 km/h, înregistrată radar.

 

Urmărește-ne și pe Google News