Tânăr de 19 ani fără permis a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului

1619
Ambulanța
Foto caracter ilustrativ

Identificat cu operativitate de polițiști după ce a acroșat un pieton, în timp ce conducea fără permis și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Duminică, 17 ianuarie, la ora 17.53, un tânăr de 19 ani, din localitatea bihoreană Gurbești, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere corespunzător, pe drumul comunal 147, în Gurbești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un bărbat de 59 de ani, localnic, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

După producerea evenimentului, tânărul de 19 ani a părăsit locul accidentului rutier fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri beiușeni și depistat la domiciliu.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.