Șoferul unui autocamion a decedat, sâmbătă dimineața după ce s-a răsturnat cu TIR-ul

7444
accident mortal Zimandu Nou-800x450

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața, înainte de ora 7, pe DN79, în zona Domeniului Lupaş din localitatea arădeană Zimandu Nou.

”Şoferul autocamionului care efectua un transport de napolitane a rămas încarcerat între fiarele contorsionate al cabinei TIR-ului pe care îl conducea. La locul accidentului s-a deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD Tim din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad. Şoferul automarfarului a fost extras din cabina acestuia de către echipajul de descarcerare, însă, din păcate, acesta era decedat’, a declarat maior George Pleşca.

Traficul pe Drumul Național 79 a fost blocat pe ambele sensuri până la degajarea carosabilului, la fața locului deplasându-se și o echipă a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.