19.2 C
Aleşd
miercuri, 19 iunie 2024
Blue Container Aleșd

ȘCOALA „ALTFEL” LA POLIŢIA BIHOREANĂ

Miercuri, 20 aprilie a.c. și joi, 21 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat manifestările organizate sub genericul „Zilele Porţilor Deschise pentru Elevi”, organizate în cadrul programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Pe lângă cei 700 de copii prezenți în prima zi, în celelalte două zile alți 1.800 de copii din cadrul a 27 de instituţii de învăţământ din Municipiul Oradea şi din judeţul Bihor au ţinut să fie aproape de poliţiştii bihoreni la manifestările organizate special pentru ei.
Copiii prezenţi în curtea Poliţiei Bihorene au fost implicaţi activ în toate activităţile organizate special pentru ei de poliţiştii bihoreni, au avut posibilitatea să observe îndeaproape autoturismele de serviciu din dotarea poliţiştilor bihoreni, au asistat la prezentarea tehnicii de luptă şi a aparaturii din dotarea poliţiştilor. Unul dintre punctele de atracţie pentru copii a fost motocicleta aflată în dotarea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Totodată, copiii au studiat îndeaproape dotările laboratorului criminalistic mobil, sub supravegherea atentă a specialiştilor Serviciului Criminalistic.

Elevii au asistat la un exerciţiu demonstrativ în cadrul căruia un câine poliţist antrenat special, a detectat un colet ascuns, care conţinea urme de droguri. Demonstrația făcută de câinele poliţist a fost unul dintre cele mai gustate și aplaude momente.
Copiii au asistat cu încântare şi la simulări de intervenţie rapidă ale poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

foto:Politia Bihor

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,724FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI