Rectorul Universităţii Emanuel, Paul Negruţ, vrea să afle poziţia partidelor politice pe problema uniunii bărbat – femeie

291

Plecând de la premisa că „Dumnezeu face politică, deoarece conduce universul şi istoria”, rectorul Universităţii Emanuel, Paul Negruţ, vrea să afle poziţia partidelor politice pe problema uniunii bărbat – femeie în cadrul familiei.

 

Potrivit Bihon.ro Coaliţia pentru Familie – organism apolitic, multiconfesional creştin, ce-şi propune definirea familiei în Constituţia ca uniune între un bărbat şi o femeie, rectorul de la Emanuel aşteaptă toate partidele să se poziţioneze pe această problemă. Primele partide care au răspuns pozitiv marți, 21 noiembrie, au fost ALDE şi PSD.

Paul Negruţ
Paul Negruţ

Citește articolul complet pe Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.