Punctul de întâlnire pentru candidații examenelor de permis auto relocat în parcarea Era Shopping Oradea

437

Începând de astăzi, 16 mai, punctul de întâlnire pentru candidații examenelor de permis auto va fi relocat în parcarea complexului comercial Era Shopping Oradea.

 

Decizia a fost adoptată pe fondul lucrărilor de amenajare din zona Sălii Sporturilor „Antonio Alexe“. Conform dispozițiilor prefectului Dumitru Țiplea, Instituția Prefectului Județul Bihor a obținut din partea administrației complexului comercial Era Shopping Park acordul pentru desfăşurarea activității de examinare auto în zona Mobexpert din parcarea complexului comercial.

Astfel, începând de astăzi, 16 mai, de luni până sâmbătă, între orele 08:00-15:00, zona Mobexpert va fi punctul de întâlnire si plecare pe traseu pentru candidații la proba practică de examinare auto în vederea obţinerii permisului de conducere.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.