Program de iarnă la Ștrandul Ioșia din Oradea

126

Ștrandul Ioșia din Oradea își modifică programul de funcționare. Astfel, începând de la 1 octombrie 2020 și până la 1 mai 2021, acesta va fi deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie). 

 

În următoarea perioadă, până la venirea sezonuluirece, la Ștrandul Ioșia vor funcționa doar bazinele cu numărul 5 și 6, iar pe timul iernii, va rămâne deschisdoar bazinul nr. 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă. 

Un bilet de intrare pentru adulți la Ștrandul Ioșiacostă 18 lei, în timp ce copiii peste 3 ani până la 18 ani, pensionarii și persoanele cu dizabilități au de achitat 9 lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.