25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Pompierul bihorean Bogoșel Adrian a devenit pentru a 12-a oară, campion național la judo

Aur, argint și bronz pentru pompierii bihoreni la Campionatul Național de Judo. Pompierii militari bihoreni au reușit să se claseze pe primele trei locuri  în cadrul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care au participat peste 100 de pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră.

În perioada 14 – 16 martie, în localitatea Călimănești, judeţul Vâlcea,  s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana” al judeţului Bihor a fost reprezentat de locotenent Bogoşel Adrian, plutonier major Coneru Ștefan și plutonier major Veszi Janos.

În urma susținerii meciurilor eliminatorii din cadrul campionatului, lt. Bogoșel a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria -90 de kilograme, + 35 de ani, plt. maj. Veszi Janos a obținut locul III la aceeași categorie, iar plt. maj. Coneru Ștefan a câștigat medalia de argint la categoria -73 de kilograme, + 35 de ani.

În ultimii 14 ani, pompierul bihorean Bogoşel Adrian a obținut 12 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale, nu mai puțin de 23 de medalii, din care 18 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI