Pompierii au salvat o fetiţă blocată într-un apartament

601
pompierii-800x450

Joi,13 iunie , în jurul orei 10.35, mătușa unei fetițe în vârstă de doi ani, a solicitat prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate pentru salvarea

nepoatei sale, care rămăsese blocată accidental într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe de pe strada Henri Coandă din municipiul Oradea.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care, utilizând scara culisabilă, au pătruns printr-o fereastră a apartamentului, în camera în care se afla copilul.

Ajunşi în interior, pompierii militari au deblocat ușa locuinței, redând-o pe fetiță, în siguranţă, mătușii acesteia şi înlăturând astfel, pericolul producerii unui eveniment nedorit.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.