POLIȚIȘTII RUTIERI ÎN ACȚIUNE, PENTRU SIGURANȚA TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC

107

Marți, 5 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier şi de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

 

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 191 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 47.750 lei. Totodată, 27 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute patru certificate de înmatriculare, au fost constatate două infracțiuni și trei tamponări.

Au fost sancționați 95 de pietoni care au traversat neregulamentar, 23 de sancțiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 32 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză, 10 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, trei pentru punerea în circulație a unor autovehicule cu defecțiuni tehnice, iar 28 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.