POLIŢIŞTII BIHORENI DONEAZĂ SÂNGE PENTRU A DA VIEŢII O ŞANSĂ (video)

781

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a răspuns apelului lansat de Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină, care se confruntă cu o criză în ceea ce priveşte rezervele de sânge, pe fondul solicitărilor tot mai mari din ultima perioadă.

Astfel, luni dimineață, aproximativ 30 de poliţişti din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului s-au prezentat la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină şi au donat sânge, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă.

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.  

Gestul poliţiştilor bihoreni vine ca un îndemn la adresa comunităţii, de a se alătura cu empatie semenilor aflaţi în nevoie.

Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă în pandemie şi de aceea este bine să donăm dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.

Donarea nu necesită programare, aşa cum nici nevoia de sânge nu o putem înscrie pe liste de aşteptare!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.