Poliţiştii au rezolvat un caz de alertă cu bombă la Oradea, fără să sperie populaţia.

436

In 21 iulie, la o Agenţie Loto de pe str. Nufărului nr. 11 s-a sunat la 112 anunţându-se că pe aparatul de aer condiţionat exterior al Agenţiei Loto este un colet suspect cu două fire legate prinse în alt loc.

 

Pirotehniştii ajunşi la faţa locului au ridicat dispozitivul ce se afla pe consola aparatului de aer condiţionat, dispozitiv din care ieşeau două fire electrice.

Citeste articolul complet pe Bihon.ro

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.