Polițiști filmați cu benzina în canistre

703

Aflat la coadă la benzinărie, un șofer orădean a filmat doi polițiști în timp ce umpleau canistrele aflate în portbagajul autoturismului de servici. Aceștia au și fost abordați de un bărbat care i-a întrebat dacă benzina ar fi de vânzare. Vizibil deranjați, cei doi polițiști, îmbrăcați în civil, și-au continuat activitatea și au umplut canistrele cu combustibil.

 

Potrivit Bihon.ro, reprezentanții IPJ Bihor au precizat că a fost demarată o anchetă internă. „În urma aspectelor semnalate, Biroul de Control Intern din cadrul IPJ Bihor a declanșat o anchetă internă, iar în funcție de rezultat se vor lua măsuri”.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.