Poliţişti de frontieră, în altfel de misiuni de 1 Iunie, Ziua Internațională a copilului

545
Poliţişti de frontieră, în altfel de misiuni de 1 Iunie, Ziua Internațională a copilului

Astăzi este 1 iunie, Ziua Internațională a copilului. Este un prilej bun de a le oferi copiilor aprecierea noastră. Așa au făcut, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră ORADEA – Sectorul Poliției de Frontieră Girișu de Criș.

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră ORADEA -S.P.F. Girișu de Criș, au dorit să le aducă o mică bucurie în această zi, unor copii și familii nevoiașe dăruindu-le produse alimentare şi de patiserie.

Polițiștii de frontieră au împărțit pachete cu produse alimentare și de patiserie, unui număr de 11 familii nevoiașe cu 30 de copii din două sate de pe raza județului Bihor. Bunurile au fost achiziţionate benevol de către polițiștii de frontieră.

Cu ocazia acestei zile, poliţiştii de frontieră transmit din suflet, pentru toţi copiii lumii, doar bucurii! LA MULȚI ANI!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.