Poliția din Bihor în alertă! Cadavrul unui bărbat cu gâtul tăiat a fost descoperit într-un parc din Valea lui Mihai

2490
 

Scene macabre, sâmbătă după amiază, în localitatea Valea lui Mihai. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort într-un parc.

Nu se cunosc împrejurările în care a avut loc decesul, însă din câte se pare are gâtul tăiat.„Bărbatul are o plagă pe toată lungimea gâtului”, scrie Antena 3.

Criminaliști din cadrul Poliției Bihor, în frunte cu șeful IPJ, comisarul șef Alin Haniș, au descins la fața locului și au izolat în jurul parcului. Curioșii sunt ținuți deoparte, scrie ebihoreanul.ro.

La fața locului a descins și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, parchet care coordonează ancheta în caz.

Orașul este împâzit de polițiști. Descoperirea a fost făcută chiar în timp ce în oraș era așteptată vizita ministrului agriculturii, Petre Daea, la festivalul Nucilor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.