26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

PMP Bihor și-a adus președinte de la PNL

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Luni, la sediul din strada Andrei Şaguna din municipiul Oradea, filiala PMP Bihor și-a prezentat noua conducere la nivel județean a partidului fondat de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Doamna Severica Covaciu, senator de Maramureș, care asigura de anul trecut conducerea interimară a filialei, și-a prezentat succesorul la cârma PMP Bihor, în persoana economistului Andrei Amariţei, fost prim-vicepreşedinte al tinerilor liberali.

„O persoană de care partidul nostru avea nevoie, un om tânăr, cu voinţă de a se implica politic, care nu a cerut nimic, a luat decizia de a veni şi de a se implica” l-a prezentat Covaciu pe Andrei, alături de secretarul general al organizaţiei, Vlad Bora, şi de Sanda Olar, din Husasău de Tinca, şi Florin Dume, din Dobreşti, consilieri locali.

”M-am alăturat Partidului Mișcarea Populară deoarece cred că acest partid este o soluție viabilă pentru spectrul politic actual. Experiența dobândită de-a lungul anilor în politică mă face să cred că pot să construiesc o organizație puternică care pe viitor va avea un cuvânt de spus în folosul bihorenilor” a transmis noul președinte PMP Bihor. Completând că ”perioada următoare va fi alocată analizei organizației județene dar și a celei locale astfel încât în termen de o lună să știm fiecare ce avem de făcut. Cu siguranță ne vom pregăti pentru următoarele alegeri atât cele Europarlamentare cât și cele locale. În perioada imediat următoare cu siguranță nu ne vom concentra pe atacuri politice ci doar pe muncă și pe dezvoltarea organizației în folosul bihorenilor.”

Ciprian Blejan

Întrebat de ce a părăsit PNL-ul, Amariței a subliniat că ”am avut o despărţire amiabilă de colegii liberali, nu ne-am certat și cel mai important nu am abandonat politicile de dreapta. Însă repet, în acest moment văd PMP-ul ca o soluție viabilă între partidele de opoziție, deoarece este un partid cu membrii tineri și mai mult decât atât sunt bucuros că PMP-ul este condus la nivel național de un președinte tânăr, în persoana domnului Eugen Tomac.”

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI