Piețele orădene, închise luni și marți

294

Administrația Domeniului Public SA Oradea anunță că Centrul de Afaceri Rogerius și celelalte trei piețe agroalimentare din municipiul Oradea (Cetate, Decebal șu Nufărul) vor fi închise luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 1 decembrie 2020, zile libere legale.

Începând de miercuri, 2 decembrie 2020, piețele din Oradea vor reveni la programul provizoriu adaptat condițiilor pandemiei de COVID-19, și anume de luni până sâmbătă, între orele 8-17.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.