Peste 500 de polițiști la datorie de Sfânta Maria

188

Zile fierbinți pentru polițiștii bihoreni, peste 500 de poliţişti vor fi la datorie în perioada 14 – 16 august pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii de evenimente. Potrivit IPJ Bihor, în perioada premergătoare şi pe timpul Sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor a dispus suplimentarea efectivelor care acţionează în mod curent.

 

Pentru prevenirea producerii unor evenimente negative, poliţiştii bihoreni de ordine publică vor acţiona pentru a verifica modul în care se execută paza la obiectivele asigurate cu pază, în special la cele unde se colectează şi transportă valori monetare, magazine, bănci, societăţi comerciale.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică bihoreni vor fi prezenţi activ pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult, staţiunile turistice, principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii accidentelor rutiere. Se va acţiona pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere şi pietonale.

În acţiunile desfăşurate, poliţiştii rutieri bihoreni vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospecialele unităţilor de poliţie rutieră, urmărind în special prevenirea şi combaterea excesului de viteză.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.