Peste 3300 elevi din întreg judeţul s-au înscris în programul de vizită a unităţilor de pompieri din Bihor

91

Salvatorii le-au oferit posibilitatea să participe la mai multe acţiuni.
De informare preventivă, în cadrul căruia a fost prezentat modul în care poate fi preîntâmpinată producerea unor situaţii de urgenţă şi modalitatea în care trebuie să se comporte pentru a-şi proteja viaţa şi a-i ajuta pe cei din jur;
Insuşirea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor în caz de leziuni minore deasemena a fost prezentata tehnica de luptă, accesoriile din dotare şi au fost efectuate exerciţii demonstrative.

 

foto: ISU Crişana

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.