Persoană surprinsă de surparea unui mal de pământ

399
Foto © ISU Crișana

Miercuri, 31 august, în jurul orei 17.30,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin sistemul unic de urgenţă 112,  cu privire la faptul că, un bărbat a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ într-un şanţ de canalizare, adânc de circa trei metri, în localitatea Sacalasău, comuna Derna.
La locul indicat au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Marghita, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip B2, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

 

Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii militari au procedat la consolidarea malurilor (care erau instabile, îngreunând intervenţia şi  periclitând siguranţa echipajelor) şi la înlăturarea pământului care acoperise victima în întregime.  

Pompierii au acţionat cu mijloace de primă intervenţie şi chiar cu mâinile goale pentru eliberarea corpului bărbatului, însă din nefericire, victima, în vârstă de 46 de ani, nu a mai putut fi salvată, medicul prezent la faţa locului declarând decesul acestuia.

 

Urmărește-ne și pe Google News