Pentru mămici despre sarcină, naştere şi îngrijire a copilului

134

Organizatorii au pregătit o seară specială în care specialişti în domeniu vor vorbi despre sarcină, despre naştere, despre îngrijirea copilului.
Ca subiect al discuţiilor va fi şi comunicarea în cuplu, implicarea ambilor parteneri în îngrijirea copilului, fenomenul depresiei postnatale, cum să fie şi cât de important e să fie, după naştere, şi femei, şi mame.
Alături de participanţi vor fi psiholog Monica Rotar, dr. Monica Vereş, medicul nutriţionist Maria Popa, moaşa Claudia Barbura, antrenorul personal Costi Mureşan și consilierul Iulia Blănaru, alături de Laboratoarele Klorane Bebe.
Evenimentul va avea loc în 17 noiembrie 2016, la ora 18:30, la “Silver Hotel Oradea”, situat pe strada Louis Pasteur.
Subiectul propus este oricând de mare interes pentru că de fiecare dată adună un mare număr de tinere, dornice să afle amănunte despre starea lor şi a celor mici. Întâlnirea se doreşte a fi prietenoasă, deschisă discuţiilor, întrebărilor, dialogului, pentru o sarcină şi o naştere uşoară.

 

Vasilică Ichim, OradeaPress

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.