19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru a 5-a oară la Campionatul Național de Culturism și Fitness

 

Bogdan Zamfir, din cadrul Jandarmeriei Bihor a ocupat LOCUL I la categoria de culturism clasic și LOCUL II la categoria de culturism 65 kg, la Campionatul Național de Culturism şi Fitness, care s-a desfășurat în perioada 15-19 mai, în localitatea Cluj-Napoca.

Munca asiduă, disciplina și dedicarea l-au adus pe prima treaptă a podiumului, demonstrând că prin perseverență și determinare se pot îndeplini orice obiective propuse.

„Încă de când eram copil, în ciuda faptului că am practicat mai multe sporturi, nu m-am regăsit în niciunul dintre ele precum am făcut-o în sportul numit culturism. Culturismul este un sport individual care pune accent pe sculptarea propriului corp, ceea ce m-a determinat mereu să fac eforturi pentru a mă autodepăşi și a evolua pentru a deveni o versiune cât mai bună.”, a precizat Bogdan Zamfir.

Dorința vizibilă de autodepășire i-a adus în palmares și alte titluri de mare valoare, în anul 2023 obținând locul I și II la Cupa României, iar la Campionatul Național de Culturism și Fitness, organizat în același an, a reușit să obțină titlul de TRIPLU CAMPION NAȚIONAL la trei categorii diferite.

Determinat și devotat, Bogdan ne mărturisește că pentru el „acest sport înseamnă multă muncă, disciplină, perseverență şi răbdare, calități pe care un militar “bleu-jandarm” ar trebui să le aibă, iar din acest motiv am ales să îmbrac cu mândrie această haină militară.”

Este o mândrie să avem în rândurile noastre un jandarm dedicat și un sportiv de excepție, care ne demonstrează ce înseamnă disciplina, determinarea și pasiunea pentru o cauză.

Te felicităm pentru performanțele obținute!

Continuă să inspiri și să fii un model de excelență atât în uniformă, cât și în afara ei!

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,738FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI