Patru polițiști îmbrăcați în supereroi au dus cadouri copiilor internați la Spitalul Municipal din Oradea

476

Gest deosebit al polițiștilor rutieri din municipiul Oradea. Patru dintre ei au îmbrăcat costumele unor supereroi și, încărcați cu daruri, au trecut pe la copiii internați la Spitalul Municipal din oraș.

„Azi dimineață l-am oprit pe Moș Crăciun în trafic și, văzând că este foarte obosit, am continuat noi misiunea lui importantă. Ne-am dus la Spitalul Clinic Dr. Gavril Curteanu Oradea, ne-am echipat în supereroi și am vizitat copiii cărora le-am împărțit darurile Moșului și totodată le-am adus zâmbetele pe chipuri”, a scris, pe grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR, Sebastian Drimbe, unul dintre polițiști, conform digi24.ro

El le-a mulțumim celor care i-au sprijin în această misiune și conducerii spitalului. Sebastian Drimbe, care a jucat rolul Omului Păianjen, i-a enumerat pe cei care i-au fost colegi de acțiune: Tudor Tripe (Superman), George Giurgiuman(Batman) și Ștefan Tudor (Ironman).

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.