Patru din medicii urgentiști din Bihor întorși din Moldova au coronavirus

846
 

Dr. Hadrian Borcea, medic-șef UPU-SMURD Bihor, a confirmat rezultatele pozitive în cazul a trei medici și a pompierului care a condus microbuzul cu toți urgentiștii noștri, scrie bihon.ro.

 

Din fericire însă, absolut toți cei patru contaminați nu au simptome de boală. De siguranță, au fost izolați într-un centru de carantină, un hotel anume închiriat de Primăria Oradea pentru cadrele medicale implicate în lupta anti-Covid.

Se pare că și alte cadre medicale din delegația română ce a fost în Republica Moldova s-au infectat, date despre numărul și starea de sănătate a acestora urmând să fie transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.