PĂREREA TA CONTEAZĂ ! ABA Crișuri continuă consultarea publică pentru ”Planul de management al spațiului hidrografic Crișuri” (2022-2027)

59
 

Au mai rămas trei luni pentru ca părțile interesate și publicului larg să transmită comentarii, opinii sau sugestii cu privire la gestionarea resurselor de apă pentru perioada 2022-2027.

 

Planul de Management al spaţiului hidrografic Crișuri, publicat în luna iunie pe site-ul instituției, în secțiunea ”Consultarea Publicului/ Directiva Cadru Apă”, se adresează tuturor factorilor interesați din domeniul apei cum ar fi: autoritărțile centrale, regionale și locale; agențiile din resortul de mediului; utilizatorii de apă și publicul larg.

În planificarea aferentă perioadei 2022-2027 au fost  stabilite măsuri astfel încât să fie atinse obiectivele de mediu şi să se prevină deteriorarea corpurilor de apă de suprafață şi subterane. Scopul nostru comun este de a avea o viață sănătoasă într-un mediu sănătos!”  director, Pásztor Sándor.

Factorii interesați în domeniul gospodăririi apelor au posibilitatea de a completa online un chestionar special conceput pentru această consultare. Cu un singur click pe butonul ”TRIMITEȚI” chestionarul ajunge în baza noastră de date. Publicul larg poate transmite electronic orice sugestie, propunere sau comentariu, pe această temă, pe adresele: [email protected] sau [email protected].

Planul de Management al spațiului hidrografic Crișuri(PMC) este o oportunitate pentru noi toți de a lucra împreună având același scop: îmbunătățirea calității mediului acvatic. 

Pentru consultare accesați:1. PMC: https://crisuri.rowater.ro/?page_id=6322. Chestionar: https://crisuri.rowater.ro/?page_id=634

Procesul de consultare se derulează până în 31 decembrie 2021.

 

Urmărește-ne și pe Google News