25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

O tânără a fost filmată în timp ce încercă să ardă steagul maghiar, arborat lângă sediul UDMR Bihor

În imagini apare o tânără care încearcă să dea foc cu o brichetă steagului Ungariei, arborat la intrarea în sediul UDMR Bihor situat in Pasajul Vulturul Negru din Oradea.

Persoana care o filmează reuşeşte să o convingă pe tânără să renunţe la aprinderea steagului. Imaginile au fost postate duminică pe pagina de Facebook a formaţiunii, “RMDSZ Bihar Megye”, care susţine că au fost filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

“Unii nu sunt capabili la o convieţuire în pace. Această filmare a fost realizată de un tânăr, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O tânără a încercat să aprindă drapelul maghiar, dar nu a reuşit pentru că a fost oprită de tânărul care o filma”, este mesajul care însoţeşte videoclipul, pe pagina de Facebook a UDMR Bihor.

Înregistrarea video a fost rapid distribuită de numeroşi internauți, iar incidentul a născut multe comentarii pro şi contra în mediul online, şi nu în termeni foarte civilizaţi. Reprezentanţii UDMR Bihor susţin că vor depune o plângere la Poliţie pentru identificarea şi sancţionarea celei care a încercat să incendieze steagul maghiar.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI