O mașina a intrat sub un TIR pe Șoseaua Borșului din Oradea

1275
cu-masina-sub-tir-2~2-800x593
FOTO © INFO TRAFIC jud. BIHOR

Traficul rutier a fost blocat parțial, miercuri, după-amiaza, pe Șoseaua Borșului din municipul Oradea în urma unui accident rutier. Un autoturism a ajuns sub un TIR, iar șoferul mașinii a fost încarcerat.

Potrivit primelor informații, o autospecială cu apă și spumă, echipajele de Descarcerare și Terapie Intensivă Mobilă au intervenit la fața locului unde, în urma impactului violent, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și a fost trasportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

„Apelul 112 a fost efectuat la 12:03 minute și semnala producerea unui accident rutier pe DN1, în zona localității Sântion. În accidentul rutier sunt implicate un autotren și un autoturism. Polițiștii bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier.”, a declarat comisarul IPJ Bihor, Alina Dinu.

În zona accidentului s-au format cozi de vehicule, iar circulația a fost îngreunată preț de aproximativ o oră.

masina sub tir Oradea-800x600
FOTO © INFO TRAFIC jud. BIHOR
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.