O masina a ajuns cu rotile in sus pe D.N. 79, în afara localității Nojorid

368
Accident Nojorid-800x557
Foto © Andrei Gabriel Bițiș
 

Sâmbătă, 5 ianuarie a.c., la ora 15.35, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, o femeie de 28 de ani, din localitatea Căbești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, pe un carosabil umed și parțial acoperit de zăpadă, la ieșirea dintr-o curbă periculoasă înspre dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.