O fetiță de 7 ani și-a pierdut viața după ce bara porții de pe terenul de fotbal a căzut peste ea

3202

Nefericitul accident a avut loc pe terenul de fotbal din satul Crâncești, comuna Dobrești unde o fetiţă în vârstă de 7 ani şi-a pierdut viaţa, miercuri seară, după ce o poartă de fotbal, unde se juca, s-a prăbuşit peste ea.

 

Un asistent de la centrul de permanență a intervenit și i-a acordat fetei primul ajutor. La sosirea echipajului de pompieri militari paramedici, acesta efectua manevrele de resuscitare, care au fost continuate timp de minim 80 de minute. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Crișana, la fața locului a ajuns și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD Oradea.

Din nefericire, cadrele medicale nu au reușit să o salveze pe micuță, medicul din cadrul echipajului TIM declarând decesul.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Beiuş continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.