O crimă îngrozitoare la Fughiu

2078

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, suspectat că ar fi produs crima de la Fughiu a fost prins în după amiaza zilei de sâmbătă. Polițiștii au reușit să îl prindă în Săcădat, cu ajutorul unui filtru.

 

Bărbatul și-a recunoscut fapta în timpul audierilor și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru un mandat de arestare preventivă.

O sexagenară ar fi fost omorâtă cu sânge rece chiar de tânărul cioban care se ocupa de oile familiei. Unul dintre băieții femeii a apelat vineri seara la un vecin pentru a verifica dacă totul este în regulă deoarece mama sa nu răspundea la telefon. Vecinul s-a deplasat la locuință unde a găsit trupul femeii desfigurat și pereții plini de sânge.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău a confirmat informațiile Bihon.ro. Ea a menționat că forțele de ordine se află deja pe urmele suspectului principal, ciobanul maghiar în vârstă de 27 de ani.

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.