23.2 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

“Noaptea vrăjilor” (Halloween) la ERA Park Oradea

Anotimpul dovlecilor este cel de la ERA Park pe care marele centru comercial îl sărbătorește, ca în ficare an, alături de copii!
Micuții sunt invitați, sâmbătă, 29 octombrie, să petreacă cea mai înfricoșătoare zi din an în cel mai distractiv mod cu putință.
Începerea este programată la ora 16 cu o piesă de teatru specifică sarbatorii, “Clowniada” şi continuă de la ora 17 cu mare petrecere “Halloween Party”, care le aduce copiilor o multitudine de surprize și premii!
Este foarte important ca participanții să se prezinte la petrecere gata costumați, pentru că va avea loc inclusiv o defilare de costume, iar cele mai frumoase, inedite, înfricoșătoare și haioase costume vor fi premiate.
Și această petrecere nu este tot! Pentru că urmează o vânătoare de bomboane prin magazine și întreceri pe mătură, alături de mascota BombonERA și prietenii ei.
Ca de obicei și părinții vor avea rolul lor în „acțiune”. Nu vor lipsi picturile pe față, baloanele modelate, sculptarea de dovleci și muzica bună, într-o atmosferă plină de veselie.
Evenimentul se va desfășura între orele 16 și 20, sub cupola centrului comercial.

Andrea Stan

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,938FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
985CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI