“Noaptea vrăjilor” (Halloween) la ERA Park Oradea

148

Anotimpul dovlecilor este cel de la ERA Park pe care marele centru comercial îl sărbătorește, ca în ficare an, alături de copii!
Micuții sunt invitați, sâmbătă, 29 octombrie, să petreacă cea mai înfricoșătoare zi din an în cel mai distractiv mod cu putință.
Începerea este programată la ora 16 cu o piesă de teatru specifică sarbatorii, “Clowniada” şi continuă de la ora 17 cu mare petrecere “Halloween Party”, care le aduce copiilor o multitudine de surprize și premii!
Este foarte important ca participanții să se prezinte la petrecere gata costumați, pentru că va avea loc inclusiv o defilare de costume, iar cele mai frumoase, inedite, înfricoșătoare și haioase costume vor fi premiate.
Și această petrecere nu este tot! Pentru că urmează o vânătoare de bomboane prin magazine și întreceri pe mătură, alături de mascota BombonERA și prietenii ei.
Ca de obicei și părinții vor avea rolul lor în „acțiune”. Nu vor lipsi picturile pe față, baloanele modelate, sculptarea de dovleci și muzica bună, într-o atmosferă plină de veselie.
Evenimentul se va desfășura între orele 16 și 20, sub cupola centrului comercial.

 

Andrea Stan

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.