26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Mii de Bihoreni au rămas fără curent electric în urma unei avarii apărute la reţeaua de alimentare cu energie electrică

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Mii de Bihoreni au rămas fără curent electric duminică dimineață în urma unei avarii apărute la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Mai multe echipe de la Electrica lucrează în prezent pentru remedierea avariei care a lăsat mai multe localități din Bihor fără curent electric. Echipele Electrica sunt pe teren, în încercarea de a rezolva defecţiunea apărută la reţeaua de alimentare cu energie electrică, însă până acum nu au reuşit acest lucru.

“La ora 11.30 erau afectate 6 linii de medie tensiune, 19 parțial afectate, 243 de posturi trafo nealimentate, 79 de localități fără curent electric. 28.300 locuitori fără curent și în momentul de față acționează 21 de echipe pentru înlăturarea deficiențelor”, a declarat potrivit ebihoreanul.ro maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânț al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Ciprian Blejan

Reprezentanţii Electrica nu ştiu când va putea fi reluată alimentarea cu energie electrică în zonele afectate.

Se pare că zăpada depusă în ultimele ore ar fi cauza. Orașul Aleșd și câteva sate din jur sunt printre localitățile afectate. Probleme în alimentarea cu energie electrică sunt în mai multe sate și comune, de la Oșorhei până în zona Piatra Craiului, respectiv Pădurea Neagră până la Vârciorog și în satul Nimăiești, lângă orașul Beiuș.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI