UPDATE: Mașină căzută în canal la Remeți, unde un bărbat a murit și altul a fost rănit

7479
Foto © AlesdOnline.ro

In urmă cu puţin timp pompierii şi echipaje SMURD s-au deplasat la Remeți unde un automobil  este căzut într-un canal. Din primele informaţii incidentul s-ar fi întâmplat la ieșire din  Remeți spre barajul Drăgan.

 

Vom reveni cu detalii.

Conform informațiilor furnizate de căpitan ISU Crișana, Camelia Roșca, „la fața locului s-au deplasat două echipaje de la Stația de Pompieri Aleșd: un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat”.

Echipajul medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor celor două victime. Intervenția echipajului de descarcerare nu a fost necesară deoarece ambele victime se aflau deja în afara autoturismului.

Din nefericire, unul dintre bărbați, în vârstă de 31 de ani, nu a mai putut fi salvat în timp ce celălalt bărbat, în vârstă de 38 de ani, a primit primul ajutor la locul accidentului, iar apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.