Locație provizorie pentru testări rutiere în Oradea

1103
Permis conducere

Testările pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de conducere vor fi susținute, provizoriu, într-o altă locație.

“Vă informăm că testările privind cunoașterea regulilor de circulație în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de conducere, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, planificate pentru weekend-urile 8 – 10 noiembrie 2019 și 22 – 24 noiembrie 2019 vor fi organizate într-o locație diferită, respectiv la Cercul Militar Oradea, strada Mihai Eminescu nr.5, municipiul Oradea”, a transmis, Poliția Bihor, miercuri.

Această modificare este valabilă doar pentru perioadele mai sus menționate.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.