Land Rover cu seria de șasiu modificată, descoperit în Vama Borș

156

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a  Frontierei Borş au descoperit un autoturism marca Land Rover, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, având seria de șasiu modificată. 

În data de 24.11.2018, ora 15.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru a intra în ţară un tânăr cu dublă cetăţenie română şi maghiară, L.P., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Harghita, la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Ungaria.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că seria de șasiu poansonată pe autoturism nu îndeplinește condițiile de formă ale fabricantului, aspect ce a trezit suspiciuni cu privire la proveniența mașinii.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, la sediul I.T.P.F Oradea, în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Budapesta și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.