Land Rover cu seria de șasiu modificată, descoperit în Vama Borș

156
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a  Frontierei Borş au descoperit un autoturism marca Land Rover, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, având seria de șasiu modificată. 

 

În data de 24.11.2018, ora 15.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru a intra în ţară un tânăr cu dublă cetăţenie română şi maghiară, L.P., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Harghita, la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Ungaria.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că seria de șasiu poansonată pe autoturism nu îndeplinește condițiile de formă ale fabricantului, aspect ce a trezit suspiciuni cu privire la proveniența mașinii.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, la sediul I.T.P.F Oradea, în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Budapesta și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

 

Urmărește-ne și pe Google News