ISU Crisana primeste vineri drapelul de lupta

353

Ceremonia militară de acordare a drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se va desfăşura în data de 12 august 2016, începând cu ora 10.00, în Piaţa Unirii din municipiul Oradea.
La festivitate vor participa domnul dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, domnul general de brigadă  dr. Ovidiu Vasilică, inspector general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul Claudiu-Adrian Pop, prefect al judeţului Bihor, oficialităţi civile şi militare.

 

Programul activităţilor va include:
10.00 –  10.45:   Desfăşurarea Ceremonialului militar;

10.45 – 11.00:  Defilarea detaşamentului de onoare format din 10 plutoane;

11.00 – 11.15:  Defilarea tehnicii din dotarea Inspectoratului pentru SituaţiiUrgenţă„Crişana” al judeţului Bihor.
Pentru buna desfăşurare a ceremoniei, în data de 12.08.2016, între orele 10.45 – 11.15, circulaţia rutieră va restricţionată pe traseul Piaţa Unirii – Tudor Vladimirescu – Avram Iancu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor face un apel la înţelegere din partea participanţilor la trafic pentru eventualele neplăceri cauzate de această acţiune şi le mulţumeşte anticipat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.