IPJ.Bihor: MODIFICAREA PROGRAMULUI DE LUCRU LA GHIȘEUL PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CAZIER JUDICIAR

385

Începând de astăzi, 26 iulie a.c., programul de lucru cu publicul a ghișeului pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar a fost modificat datorită schimbărilor survenite la programul de încasare a taxelor.
 

 

Astfel, programul de lucru cu publicul este următorul: 
LUNI, MARȚI, MIERCURI – 08.30 – 15.00

JOI – 08.30 – 16.30

VINERI – 08.30 – 14.00
Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că, în municipiul Oradea, ghişeul de unde poate fi ridicat certificatul de cazier judiciar se află pe strada Dunării, nr. 2. 
Pentru a se obține un certificat de cazier judiciar în România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civilă și motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoțită de:

• actul de identitate aflat în termen de valabilitate;

• chitanța prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei;
Pentru a obține un certificat de cazier judiciar în România, persoana juridică depune prin reprezentant legal, care trebuie să-și dovedească calitatea, cererea-tip, cu datele complete de identificare și motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoțită de:

• dovada calității de persoană juridică;

• dovada că deponentul este reprezentantul legal al persoanei juridice solicitante (Anexa 38 din H.G. nr. 345/2010);

• copie de pe actul de identitate al reprezentantului legal;

• chitanța prin care se face dovada achitării taxei de prestare serviciu, în cuantum de 10 lei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.