Ioan Mang, lider PSD Bihor, motiv ciudat pentru a merge la referendum: Știu eu un bărbat care a vrut să se căsătorească cu laptopul

415
Ioan Mang

Preşedintele organizaţiei Bihor, Ioan Mang, a pledat pentru referendum, îndemnând bihorenii să participe şi să voteze DA, doar că a avut un argument mai puțin obișnuit.

Pledând pentru utilitatea referendumului, Mang a spus că „nu se doreşte limitarea drepturilor nimănui”, ci doar prevenirea unor căsătorii între persoane de acelaşi sex, a unor oameni cu animale sau chiar cu obiecte.

„Eu ştiu un bărbat care şi-a dat în judecată preotul pentru că a refuzat să-l căsătorească cu laptopul. Eu înţeleg că cineva îşi iubeşte laptopul, dar de aici până la a merge cu el la altar e cale lungă”, a susţinut şeful PSD Bihor.

Ulterior, însă, întrebat cât de aproape îl „ştie” pe bărbatul cu laptopul şi dacă acesta este din Oradea ori din judeţ, Mang a dat-o la întors. „Ah, nu îl cunosc, este din Statele Unite, o poveste, este un caz”, a zis el, citat de ebihoreanul.ro.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.