Intervenţie pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs între Husasău de Tinca şi Tinca

491

În cursul zilei de miercuri, 18 mai,Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între un TIR şi un autoturism, pe DJ 792 A, între localităţile Husasău de Tinca şi Tinca, soldat cu două persoane rănite.
La faţa locului au fost mobilizate operativ echipajul de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Salonta, echipajul de prim ajutor calificat al Gărzii de Pompieri Tinca şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
Pompierii militari au acţionat pentru descarcerarea victimei rămase captivă între fiarele contorsionate ale cabinei autovehiculului de mare tonaj, predându-l echipajelor medicale pentru îngrijirile necesare.
Atât şoferul autotrenului, care suferise contuzii la membrele inferioare, cât şi şoferul autoturismului, care prezenta contuzie toracică, au fost asistaţi medical şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de cele două echipaje ale SMURD şi SAJ.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.