Inconștienți prinși la volan fără permis!

631

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor a anunțat, luni, 11 februarie, prin intermediul unui comunicat, mai multe cazuri de conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Astfel duminică, 10 februarie, pe drumul județean 795, în localitatea bihoreană Holod, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un localnic de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, duminică, 10 februarie, la ora 14.35, pe drumul județean 792/A, în localitatea bihoreană Olcea, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot duminică, 10 februarie, la ora 02.15, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Paleu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sâmbătă, 9 februarie, la ora 19.00, pe strada Bartok Bela din municipiul Salonta, polițiștii din Salonta au depistat în trafic un localnic de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, sâmbătă, 9 februarie, la ora 02.15, pe drumul comunal 795, în afara municipiului Salonta, polițiștii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.