Incendiu la o locuință din Cadea

200
Incendiu locuință Cadea
Foto © ISU Bihor

Marți, 08 ianuarie 2019, în jurul orei 12.30, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor calificat din cadrul Stației de Pompieri Săcueni au fost mobilizate în localitatea Cadea, unde apelantul numărului unic 112 sesiza izbucnirea unui incendiu la o locuinţă.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii militari au acţionat simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, ce se manifesta violent în bucătăria casei și pentru căutarea eventualelor victime aflate în locuința inundată, în întregime, cu fum. Pagubele materiale înregistrate în urma incendiului au constat în corpuri de mobilier din încăperea afectată de flăcări, ferestre, uși și materiale textile.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic generat de o sobă, lângă mijlocul de încălzire fiind amplasate materiale textile. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.