1.5 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Incendiu la clădirea Primăriei Ștei

În data de 05 februarie, echipajele de pompieri militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la clădirea Primăriei Ștei.

- Publicitate -

În urma unui apel primit în jurul orei 03.50, care sesiza producerea unui incendiu la clădirea Primăriei Ștei, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a mobilizat de urgență, la fața locului, patru echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Ștei, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță de tip B2 și două echipaje de pompieri din cadrul Secției Beiuș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de lucru la înălțime.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul clădirii, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, existând un risc ridicat de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiș și la încăperile imobilului.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au acționat atât din exteriorul, cât și din interiorul clădirii, reușind, în aproximativ o oră și 45 de minute, să stingă incendiul în limitele găsite.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de scântei provenite din coșul de fum al centralei termice.

Au ars circa 200 de metri pătrați de acoperiș.

Echipajele de pompieri au salvat aproximativ 800 de metri pătrați din suprafața totală a acoperișului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,494FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI